RSS Feed

Liber la inchirieri

Posted on

LA MULTI ANI!

De Ziua Nationala a Romaniei, asociatia ATAC face si ea un cadou. Dam liber la partea a II-a a proiectului nostru “Rent A Camp”. De astazi se pot face inchirieri de echipament sportiv dedicat drumetiei si campingului cu numai 1 leu. Programul “Rent a Camp” e singurul program de acest fel din Cluj-Napoca, organizat oficial si dedicat publicului larg.

Citeste aici toate detaliile (https://rentacamp.wordpress.com/inchiriaza/).

Vom continua sa ii sprijinim pe cei care sunt la inceput in descoperirea tainelor muntelui.

Daca iti place proiectul si ceea ce facem, sprijina-ne sa il ducem la o scara mai mare. Doneaza din echipamentul de care nu mai ai nevoie sau fa un Buy-Back si poti ajuta prin gestul tau generatiile viitoare de iubitori de munte.

Ne poti sprijini si lasandu-ne o parere (pe site sau telefonic) sau dand orice informatie ce ar putea folosi proiectului. Impreuna putem avea un impact mai mare si putem insufla incepatorilor sau copiilor un stil de viata care sa includa cat mai des miscare in mediu natural.

Despre “Rent A Camp” in general puteti citi la:

www.rentacamp.wordpress.com

sau la www.facebook.com/rentacamp

———————————————————————–

Despre Asociatia pentru Turism Activ Cluj (ATAC)

Suntem un ONG infiintat in primavara acestui an, de cateva persoane – fosti membri in alte proiecte de profil. Ne propunem ca obiective pe termen mediu sa incurajam cresterea numarului de persoane care practica turism activ in mediu natural si sa ajutam la dezvoltarea durabila a zonelor cu obiective turistice naturale importante.

Printre proiectele demarate in aceste 7 luni de la infiintare:

– Extinderea Parcului Rustic “La Butuci” (Cluj-Napoca, cartierul Grigorescu, vis-a-vis de Sala Sporturilor – peste Somes). Detalii: http://www.facebook.com/labutuci

– Demararea proiectului “Rent A Camp” detaliat mai sus. Detalii www.rentacamp.wordpress.com

– Programul “Ora de drumetie” – Sanatate in aer liber, program educativ nonformal constand in prezentari si proiectii in licee din Cluj-Napoca pe tema educatiei montane. In luna decembrie vom incepe cu Colegiul Tehnic de Comunicatii Augustin Maior Cluj-Napoca

– Prezenta la diverse targuri, conferinte sau dezbateri. Exemple: Targul de turism montan “Mocanita”, sau targul “ONGfest”.

————————————————————————–

Tinem sa lansam un special “La Multi Ani” de 1 decembrie si un semnal de mare recunostinta celor care ne-au fost alaturi si ne-au sprijinit in acest timp.

Multumim pentru atentie tuturor,

Echipa “Rent A Camp”,

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: