RSS Feed

Inchiriaza

(ANUNT 28 iunie 2012 – Baza de echipament contine articole noi. Lista de mai jos va fi actualizata in cel mai scurt timp posibil, dupa rezolvarea unor probleme tehnice si grafice. Contactati-ne telefonic pentru articole din afara tabelului. Va multumim!)

Pentru inchirieri, urmariti lista si regulamentul de mai jos.

Se poate închiria oricare articol existent în baza de echipament de mai jos. Atentie la rubrica “bucati disponibile”, unele produse sunt in mai multe exemplare!

Procesul de inchiriere este foarte simplu. Contacteaza-ne prin e-Mail  sau telefonic (la contact.atac@gmail.com sau  la numerele de mobil gasite aici, la pagina de contact), verifica daca articolul dorit este disponibil, iar noi iti trimitem in format electronic contractul ce trebuie printat si completat.

Ridicarea echipamentului se va face cu prezentarea unei copii de buletin, a contractului printat si completat si in schimbul unei donatii de 1 leu pe articol.  Daca crezi ca serviciul primit face mai mult, poti sa ne ajuti si cu o donatie mai mare.

Articolele se pot ridica din cartierul Grigorescu sau Gruia din Cluj-Napoca. (Orarul este variabil, ridicarea si returnarea articolelor putandu-se face, dupa o intelegere telefonica, la orice ora.) Deocamdata, si pentru persoanele din afara localitatii, articolele se vor ridica si returna din Cluj-Napoca.

———————————————————————————————————————–

Lista articolelor din programul “Rent a Camp”

Tip articol

Descrierea articolului

Bucati disponibile

Poza articolului

Rucsacuri Rucsac 60+10L (Loap Kayuk)- Starea produsului: NOU

2

 
Rucsac 50+10L (Loap Miwok)- Starea produsului: NOU

2

 
Lanterne frontale Lanterne frontale Petzl Tikkina2- Starea produsului: NOU

5

 
Lanterna frontala Petzl Micro (model calsic de colectie), (bat 2 AA)- Starea produsului: Buna

1

 
Corturi Cort 2/3 persoane (pentru primavara -vara)- Starea produsului: Functional

1

Bete trekking Bete telescopice (pereche)- Starea produsului: Functionale

1

 
Arzatoare Arzator cu soport butelie (Functioneaza prin intepare)- Starea produsului: buna

1

 

Atentie la rubrica “bucati disponibile”, o parte dintre articole sunt in mai multe exemplare.

Inca nu avem implementa o modalitate prin care se poate verifica stadiul stocului imprumuturilor in timp real. Speram ca in curand vom rezolva aceasta problema.

Vrei sa dezvolti lista de mai sus? Fa o donatie sau un Buy-Back.

———————————————————————————————————————–

Regulament “Rent A Camp”

1. In legatura cu articolele de inchiriat

–          Se poate închiria oricare articol existent în baza de echipament la data respectivă. (Acestea se vor incadra in principiu in urmatoarele categorii: corturi, rucsaci (mari și mici), saci de dormit, laterne frontale, arzătoare, bețe telescopice, parazăpezi, echipament pentru sport de iarnă)

–          O persoană poate să închirieze echipament în limita stocului disponibil;

2. Conditii de inchiriere

–          Închierea unui articol se poate face doar pe bază de buletin, in original și copie, și dupa semnarea unui contract de comodat;

–          Închirierea articolelor se face după regula primul venit primul servit. Pentru turele importante și planificate din timp, recomandăm a se face cerere de închiriere cât mai repede posibil.

–          Fiecare articol poate fi închiriat pe baza unei donații de 1 leu. (Suma e necesară pentru acoperirea cheltuielilor de întreținere a echipamentului, cheltuielilor administrative ale programului și cheltuielilor cu promovarea);

–          Pentru perioade mai lungi de 9 zile, se vor considera închirieri și contracte separate;

3. Conditii de returnare

–          Fiecare produs trebuie returnat curat (rucsacii și parazăpezile trebuie  spălate, corturile uscate si curățate etc.);

–          Produsele trebuie returnate în orice condiție s-ar afla la finalul perioadei de inchiriere, chiar daca s-au produs deteriorări parțiale sau totale.

–          În cazul pierderii sau deteriorării totale a bunului închiriat (acest lucru întâmplându-se nefortuit), persoana care a închiriat articolul se angajează la înapoierea în timp de 30 de zile a unui articol de același tip prin simpla donație/sponsorizare sau prin programul Buy-Back. Donația poate fi făcută la recomandare, în același termen și de altă persoană decât semnatarul contractului de închiriere.

–          În cazul deteriorării grave si neaccidentale a produselor noi, adica cele marcate cu “Starea produsului: NOU” , persoana care a închiriat articolul poate suporta o penalizare de până la jumătate din valoarea articolului;

–          În caz de întârziere a returnarii produsului la termenul stabilit, se va penaliza fiecare zi de întârziere cu suma de 5 lei/articol;

———————————————————

(Conform regulamentului inchirierea unui produs este aproape gratis. Suma de un leu ar trebui sa acopere partial cheltuielile de promovare si cele administrative. Daca articolele sunt returnate la timp si in starea avuta la primire, acesti 1  leu este singura suma care trebuie platita. Totusi, daca iti permiti si crezi ca serviciul a meritat mai mult, poti face o donatie de 2 sau 3 lei pe articol. Sau cat crezi tu.

Programul de inchirieri are ca singur scop – ajutorarea amatorilor de drumetii care sunt la inceputurile practicarii acestei pasiuni. Haideti sa facem in asa fel incat programul sa reziste cat mai mult si sa beneficieze de el cat mai multe generatii de noi incepatori. Haideti sa avem grija de echipament si poate chiar sa ajutam marirea fondului de articole.)

Advertisements

9 responses »

 1. Implementati un flux RSS pentru site, sa ne putem inscrie pentru noutati! Va felicit pentru initiativa!

  Reply
  • Multumim de trecere.

   Buna idee.
   Avem in plan sa introducem si un fel de contor. Acesta ar urma sa simbolizeze nivelul care mai este pana la a putea da drumul si etapei de inchirieri.

   Zile frumoase.

   Reply
 2. ar fi o idee buna, in cat timp estimati ca o sa puteti sa incepeti inchirierile?

  Reply
 3. Pot inchiria numai cei din Cluj,sau se poate inchiria si din alte orase, cu plata transportului integral platit de cel care inchiriaza?

  Reply
  • In momentul in care sistemul de inchiriere va incepe, ne vom pune serios si problema inchirierii (sau chiar a Buy-Back-ului) prin curier. Daca cererea va fi mare si daca costurile si riscurile de nereturnare vor fi mici, vom face si acest efort de a inchiria articole in alte orase.
   Asteptam si noi cu nerabdare momentul cand sa avem o baza suficienta pentru a porni si sistemul de inchirieri.

   Multumim de trecere!

   Reply
 4. Pingback: rentacamp

 5. Am inchiriat weekendul trecut de la A.T.A.C frontale Petzl Tikkina2 si a fost un real ajutor in urcarea pe timpul noptii la cabana Vladeasa. Cu pretul la care am inchiriat frontala nici baterii nu puteam sa cumpar si totusi m-am folosit 3 zile la suma modica de un leu. Data viitoare o sa inchiriez si un rucsac, al meu are un mic defect. Ce bine ca existati! >:D< felicitari.

  Reply
  • Multumim de ganduri, Georgiana.
   Ne bucuram ca Rent A Camp este de ajutor. Speram sa existam cat mai mult si sa crestem ca aport pentru cei aflati la inceput in practicarea acestor activitati. Sarbatori Fericite tuturor!

   Reply
 6. Salutare. Cu prima ocazie, incerc si eu sa fac o donatie sau sa fac uz de programul buy-back… multa bafta si felicitari pentru initiativa!

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: